Idioma:  
Español
Logo G2 Software NOTÍCIES
Nova versió 11.5 ERP G2Tiris

Manresa, 2 de Gener del 2023

Ja està disponible la nova versió 11.5 del ERP G2Tiris per tots els verticals i mòduls (G2Gest, G2Gest alimentació, G2Instal, G2Costos, G2Costos Construcció, G2Tpv, G2Tmec, G2Producc, G2SGA, G2eCommerce, G2FacturaE, G2Traçabilitat, G2BI, APP G2Partes, APP G2Prevenda...)

Pot descarregar el PDF adjunt amb el detall de canvis i novetats. 

Descarregar arxiu
KIT-DIGITAL Subvencions de digitalizació amb Acelera PYME.
Kit Digital

Subvenciones de digitalización con Acelera PYME.
Fondos Europeos de Recuperación Next Generation.

+info a: https://g2soft.com/kit-digital.php

Agents digitalitzadors acreditats en català
ELKIT.CAT, portal de referència per cercar els agents digitalitzadors en català, ha incorporat la empresa G2Software i la solució G2Tiris ERP com a solució digital i software en català.

www.elkit.cat/

APP G2SGA

Manresa, Maig del 2022

G2Software treu al mercat la nova APP G2 SGA. Des de qualsevol dispositiu mòbil Apple - Android permet realitzar el inventari en temps real.

Totalment integrada al ERP G2Tiris (a totes les seves solucions verticals).

APP G2Tasques

Manresa, Febrer del 2022

G2Software treu al mercat un nou módul de Gestió de Tasques, totalment integrat a la APP G2Partes. Des de qualsevol dispositiu mòbil Apple - Android o pc de sobretaula, permet gestionar les tasques i/o avisos segons operaris-treballs-calendaris.

G2 B2B (Business to Business)

Manresa, 06 de setembre de 2021

G2Software treu al mercat la nova plataforma G2B2B (transaccions comercials entre empreses) totalment integrada al ERP G2Tiris (a totes les seves solucions verticals). 

 

Software selección

Manresa, 03 de Juny del 2021

Un dels portals més importants de selecció de software https://www.softwareseleccion.com a inclós al seu catàleg el software ERP G2Tiris amb totes les solucions verticals (G2Gest, G2TPV, G2Instal, G2Costos, G2Tmec, G2Producc, G2Presència, G2eCommerce, mobilitat per magatzem G2PDA, APP G2Prevenda, APP G2Partes - Registre horari.

Visiti el nostre ERP G2Tiris en Software Selección

Nova versió APP G2Prevenda

Manresa, octubre del 2020

G2Software  treu al mercat la nova versió de la APP G2Prevenda.

La nova versió treballa en mode “online” i es compatible per a qualsevol dispositiu Apple o Android (tablets i/o mòbils), així com des de qualsevol ordinador de sobretaula / oficina.

Totalment integrada amb el ERP G2Tiris(a totes les seves solucions verticals).

 

Acord de col.laboració amb empresa AGIT
Data: 31.01.2020 
 
G2Software ha signat un conveni de col·laboració amb l´empresa Agit per oferir als seus clients el programa de gestió ERP G2Instal.
Agit desenvolupa aplicacions informàtiques per a la gestió i confecció d´esquemes, memories, certificats i butlletins.

www.agit.cat/

implementació ERP G2Costos

Novembre 2019 

Ingemotions surge en 2010 con el ánimo de cubrir las necesidades y de dar servicio a nuestros clientes uniendo los campos de la robótica, la automatización y las TIC en una sola empresa.

Ingemotions 2010,SL / Parque empresarial del Besaya - Bloque D - Nave 8 // Reocín - Cantabria - 39538 

www.ingemotions.com/

APP G2Partes

Manresa, Novembre del 2019

G2Software treu al mercat la APP G2Partes. Des de qualsevol dispositiu mòbil Apple o Android es poden introduir els partes d´hores, dietes o altres despeses i els materials emprats. També permet efectuar el registre horari(obligatori per llei).

Totalment integrada amb el ERP G2Tiris (solucions verticals G2Instal, G2Costos, G2Costos Construcció). 

Descarregar arxiu
Programa de formación en Innovación Tecnológica en la Gestión Económica y Trazabilidad de Queserías Artesanales de Gran Canaria

Fecha: finales del 2018-1er trimestre del 2019

G2Software, de la mano de Aider GC(Grupo de Acción Local o Grupo de Desarrollo Rural, que actúa en la totalidad de la isla de Gran Canaria - www.aidergc.com -),ha llevado a cabo un programa de formación en Innovación Tecnológica en la Gestión Económica y Trazabilidad de Queserías Artesanales de Gran Canaria.

La herramienta tecnológica utilizada ha sido el software G2Gest alimentación, especfico para queserías (módulos de trazabilidad -lotes, caducidades-, producción, facturación, stocks, listados estadísticos de producción, ventas realizadas,..)

 

Implementació ERP G2Tmec

Data: Gener 2019 

FORD Auto-Selecció Concessionari de cotxe confia en la solució ERP G2Tmec

 

whttps://www.facebook.com/FORD-Auto-Selecci%C3%B3-780462412085901/
Estat actual del software de gestió de magatzems a españa

Data: 07.11.2018

El buscador de software ERP SoftDoit  www.softwaredoit.es  ha presentat la tercera edició del estudi sobre "El estat actual del software de gestió de magatzems en Espanya". G2Software ha colaborat en la realització del estudi. 

informe anual  

G2BI (Business intelligence)

Manresa, 1 de juny del 2018

G2Software treu al mercat la nova eina G2BI (Business intelligence), integrable amb qualsevol de les solucions ERP G2Tiris.

 

Descarregar arxiu
Comercialització software ERP 2017

Data: 24.01.2018

El buscador de software ERP SoftDoit  www.softwaredoit.es  ha presentat la tercera edició del estudi sobre "La comercialització del software ERP en 2017". G2Software ha colaborat en la realització del estudi. Podeu veure les dades de l´estudi descarregant l´arxiu.


 


Descarregar arxiu
SII - Suministre immediat de informació del IVA

Manresa, 15 de Març de 2017

El pròxim 1 de Juliol de 2017 entrarà en vigor el "Suministre Immediat d´Informació" (SII), el nou sistema de gestió online del IVA que obligarà a determinades empreses a transmetre les dades de facturació (factures emeses i rebudes, incloent factures simplificades o tiquets) a la "Sede Electrónica de la Agencia Tributaria - AEAT" en un plaç de quatre dies (ampliat a vuit durant aquest any). Per tant el sistema SII modifica el sistema actual dels llibres de registre de IVA.

El nostre ERP G2Tiris esta integrat amb el mòdul de comptabilitat A3asesorCon, amb lo que les factures emeses / rebudes en el ERP G2 automàticament estan integrades a la comptabilitat, i aquest és el motiu pel qual desde el ERP G2 no es farà cap procés de SII. La comunicació amb la AEAT es farà directament desde el software de comptabilitat A3asesorCon.

+Info SII - Agencia tributaria

+Info A3asesorCon 

Descarregar arxiu
Comparador de software Softdoit

Data: 11.01.2016

El comparador de software líder en Espanya i Llatinoamèrica, a on G2Software( www.g2soft.com ) i està present com a fabricant de software, és ara SoftDOit ( www.softwaredoit.es ) , amb l´objectiu de generar una marca forta, global i multiidioma per tal d´iniciar una expansió internacional a mercats europeus i posteriorment a Estats Units.

 


Descarregar arxiu
SEPA Fase-II: Actualització mòdul exportació electrònica remeses cobraments

Segons la normativa SEPA (fase-II), a partir del 01/02/2016 ja no es podran utilitzar les normes (o “quaderns”) C19, C32 ni C58 per enviar fitxers per gestionar cobraments.

Pot descarregar el PDF adjunt amb el detall de canvis, novetats i instruccions d´actualització.

 

Descarregar arxiu
F2Servid i J2Servid implanten la solució ERP G2Tiris (G2Gest - G2traçabilitat)

F2Servid - Envasos i embalatges

Empresa amb 40 anys d´experiència en el sector del envasat i embalatge, és en aquest moment una referència dintre del món dels Big Bags.

www.f2servid.com

J2Servid - Protecció de mercaderíes

Especialistes en sistemes d´embalatge per la protecció de mercaderíes en tots els sistemes de transport.

www.j2servid.com

G2FacturaE: factura electrónica per les administracions públiques

Manresa, 21 de desembre del 2014

G2Software crea el nou mòdul G2FacturaE, totalment integrat amb el ERP G2Tiris, per generar les factures amb el format electrònic 3.2 XML estàndard de les administracions públiques d´Espanya.

 

Descarregar arxiu
Premis RURALAPPS 2014

Data: 19.12.2014

G2Software s´ha presentat a la I Edició dels Premis RURALAPPS 2014 en la modalitat ´Professional del sector´ , per la APP destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals del sector agrari, alimentari o rural que millori els seus processos productius i de gestió, comercialització,  eficiència interna, seguretat, traçabilitat,...

G2software s´ha presentat amb la APP G2VendaMòbil per iPAD , orientada als equips comercials de les petites i mitjanes empreses del sector alimentari per tal de que puguin donar un servei ràpid i eficaç en les tasques de prevenda i autovenda.

G2Software felicita a tots els candidats presentats i especialment als finalistes i guanyadors d´aquesta I edició.

http://www.ruralcat.net/web/guest/noticia/-/journal_content/2002/10136/8359734/entrega-dels-premis-pita-2014-i-ruralapps
Descarregar arxiu
Mobilitat G2lekmo Prevenda per iPAD

Andorra, 1 de setembre de 2013

Distribucions APA és una de les principals empreses distribuidores d’articles de regal, accessoris  i records del Principat d’Andorra per a les diferents empreses i botigues del sector del turisme.

 

Descarregar arxiu
Jornada de presentació software G2Instal

Girona, 9 d´abril del 2013

G2-Software presenta el software G2Instal durant una jornada efectuada el 09.04.2013 al Gremi d´Instal.ladors de Girona davant d´una notable assistència d´empreses del sector.

http://www.elgremi.cat/cursos/jornada-tecnica-software-de-gestio-especific-per-empreses-instal·ladores/

 

TIC3 comença a caminar.

Manresa, 29 de juny de 2012

Breu història: El mes de maig de 2011, després de més d’un any de trobades entre empresaris del sector TIC, es va decidir constituir un clúster sectorial amb l’objectiu de potenciar les empreses i agents que conformen el sector TIC i aportar valor al territori, fomentant els projectes i serveis al voltant de les les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

Les empreses interessades a participar d’aquesta iniciativa es van associar a la Fundació CATIC i es van marcar treballar segons les següents premises:

  • Ser un punt de trobada pels diferents agents i empreses que constitueixen el sector TIC
  • Vetllar per un compromís de qualitat en els serveis que ofereix el sector
  • Cercar sinèrgies entre els integrants del cluster per desenvolupar projectes col•laboratius
  • Fomentar la internacionalització dels seus integrants
  • Consolidar i enfortir el sector
  • Esdevenir una veu autoritzada per defensar els interessos del sector
  • Compartir coneixements per millorar les capacitats dels seus integrants
  • Promoure l´emprenedoria i la realització de projectes estratègics

http://www.tic3.cat/

Conveni col.laboració amb el Gremi d´instal.ladors de Girona
Manresa, 30.09.2011
 

G2-Software signa un conveni de soci col.laborador amb el Gremi de Girona (www.elgremi.cat) per poder oferir el software G2Instal i serveis associats als seus agremiats en unes condicions inmillorables,

Descarregar arxiu
Gamma Alimentària, S.A implanta la solució ERP G2Tiris

L´empresa de distribució d´aliments i begudes Gamma Alimentària, ubicada al Principat d´Andorra, confia en la solució ERP G2Tiris per a la seva gestió interna administrativa i logística.

Gamma Alimentària, una de les empreses distribuidores més importants del Pais, ha implantat la solució vertical ERP G2Gest i el mòdul G2Traçabilitat (mòdul específic per al control de l´estoc i lots dels seus productes)

IP Soft Tarragona,s.l, nou distribuidor de les solucions G2

L´empresa IP Soft Tarragona, s.l, ubicada a Reus, i G2-Software han arribat a un acord per a la distribució del software ERP G2.

IP Soft Tarragona,s.l (www.grupo-ip.com) és distribuidor oficial d´A3 Software (www.a3software.com).

L´acord entre ambdúes empreses, permetrà a IP Soft oferir una solució ERP de gestió als seus clients actuals i a nous clients que està totalment integrada amb les solucions A3 de comptabilitat i nòmines, donant d´aquesta manera un servei integral i complert al client en el camp del software empresarial.

El Gremi d´instal.ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme entrevista a G2-Software

Entrevista complerta:


Descarregar arxiu
7x7 Eines TIC per a la mobilitat

Igualada, 28 de novembre de 2010

G2Software ha participat en una ponència sobre eines TIC per a la mobilitat organitzada per TICAnoia i presentada en la seu del IG-Nova de Igualada.

Veure presentació complerta a:

http://www.ticanoia.cat/articles-mostra-2073-cat-7x7_eines_tic_per_a_la_mobilitat.htm
Nova pàgina web

G2Software disposa des de el dia 13 d´octubre del 2010 d´una nova web. Les principals novetats son l´apartat de notícies, preguntes freqüents i la millora de l´apartat de servei postvenda.

El desenvolupament ha estat fet per l´empresa net-engineer:

http://www.net-engineer.net/
Tots els tècnics de G2 es certifiquen en ITIL v3...

Manresa, 27 de setembre del 2010,

Tots els tècnics del departament d´anàlisis, programació i atenció al client, han obtingut el certificat en ITIL v3.

ITIL v3 garanteix la correcte gestió en empreses de serveis TI (tecnologies de l´informació) per tal de obtindre qualitat i eficiència en qualsevol de les operacions que realitzi l´empresa.

Mes informació:
http://es.wikipedia.org/wiki/Information_Technology_Infrastructure_Library
http://www.itil-officialsite.com/home/home.asp
Entrevista a G2Software

El Centre d´Estudis Empresarials de l´Ajuntament de Manresa (CEDEM) entrevista a G2Software.

Per veure l´entrevista:

http://www.cedem.ajmanresa.cat/

Opció ´Empresa´ / ´Sectors econòmics´ / ´Serveis avançats´

Conveni col·laboració Gremi instal·ladors Barcelonès Nord i baix Maresme

Badalona, 1 de gener de 2010

G2Software renova el conveni de col·laboració amb el Gremi d´instal·ladors del Barcelonès Nord i baix Maresme  

www.aemifesa.org
Conveni col·laboració Gremi instal·ladors de l´Alt Penedès

Vilafranca del Penedès, 1 de Gener de 2010

G2Software renova el conveni de col·laboració amb el Gremi d´instal·ladors de l´Alt Penedès

www.griap.org
Mapa web Avís Legal Política de cookies Disseny web
Hermes
A3 Software
Logo Microsoft
La nostra web utilitza cookies pròpies i de tercers per gestionar el portal, demanar informació sobre la utilització de la mateixa i millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les cookies que utilitzem o configurar-les o rebutjar el seu ús. Per obtenir més informació de les cookies que utilitzem pot consultar la nostra política de cookies.