Idioma:  
Español
Logo G2 Software CASOS D'ÈXIT
Producte G2 Software CASOS D'ÈXIT
Més de 2000 usuaris confien en les solucions ERP G2Tiris.
ERP G2Producc

Industria metal·lúrgica.

www.olivatorras.com
Descarregar arxiu
ERP G2Producc

Curvat,S.A. és una empresa metal·lúrgica, fundada el 1966, especialitzada en la fabricació de components metàl·lics (tall , mecanització , embotció , soldadura, corbat de tubs i perfils). Disposa d´unes instal·lacions de 3800m2 construïts i una plantilla de més de 40 treballadors especialitzats

www.curvat.es
Descarregar arxiu
ERP G2Producc

Industria de la fusta

www.euromadem.com
Descarregar arxiu
ERP G2TPV

Perfumeria Orquídia

www.andorrainfo.com/tiendas-andorra/perfumerias/perfumeria-orquidia.html
ERP G2TPV + mobilitat magatzem inventari G2PDA
COCO BIS - TIENDA MULTIMARCA DE LUJO EN ANDORRA

http://www.cocobis.com/es/

Desde 1976, Coco Bis es un referente de la moda y el lujo en el Principado de Andorra.

Situado en la principal avenida comercial del país, Coco Bis ofrece una amplia selección de ropa, calzado y accesorios de marcas internacionales como Céline, Saint Laurent, Valentino, The Row, Tom Ford, Etro y Missoni entre otras.

No sólo la selección de grandes firmas es excelente, sino que también cuenta con pequeñas colecciones que ayudan a conseguir el look perfecto cada temporada.

ERP G2Gest Service

Des de fa més de trenta anys, assegurem les persones i els seus béns al Principat d´Andorra amb els productes més avançats del mercat i les condicions de contractació més avantatjoses.

http://www.assegurancesgenerali.ad/
ERP G2Gest Service

Gestoria i assessoria Selga

http://www.gestoriaselga.com//
ERP G2Gest + G2TPV + Gestió de lloguers
Jula lloguers, SL és una empresa de serveis integral a la construcció i el bricolatge, especialitzada en el lloguer de vehicles i venda de materials, maquinària i productes de ferreteria que va néixer l´any 2001 amb l´objectiu d´oferir als nostres clients el millor servei per tal de portar a terme els seus projectes d’obra nova, reformes o serveis a la indústria en general.
www.materialsconstruccio.cat
ERP G2Gest + G2TPV
Desde 1995, trabajamos para ofrecer los mejores productos a todos nuestros clientes en Andorra. La enorme experiencia de Albert Llovera, no solo como deportista sino como ortopeda, garantizan un servicio de gran calidad.
www.albertllovera.com/ortopedia/
ERP G2Gest + G2TPV

Establiment especialitzat en electrònica industrial i domèstica.

http://visitandorra.com/es/compras/comelec/
ERP G2Gest + G2TPV

A Barceloning dissenyem i produïm objectes que defineixin bé el nostre concepte de Barcelona. Objectes i dissenys que siguin diferents, atractius i que identifiquin la nostra ciutat.

www.barceloning.biz

Descarregar arxiu
ERP G2Gest + G2TPV alimentació

360Extrem, centre freestyle indoor dedicat a la pràctica i entrenament d´esports extrems, confia en la solució ERP G2Gest / TPV per a la gestió de compres, despeses, estocs i TPV.

www.360extrem.com

 

Descarregar arxiu
ERP G2Gest + G2TPV + mobilitat magatzem G2PDA + G2BI

Venda de joguines al detall i al major.

www.joguiba.com
Descarregar arxiu
G2eCommerce

Venda ´off-line´ i ´on-line´ de joguines al detall i al major.

www.joguiba.com
Descarregar arxiu
ERP G2Gest + G2TPV + mobilitat magatzem G2PDA + OR

G2Software implementa la solució de gestió ERP G2Gest amb els mòduls de TPV, PDA, fitxes tècniques i seguiment de treballs / reparacions.

http://www.thecyclery.es/
ERP G2Gest + G2TPV + G2eCommerce
AMR és una empresa dedicada a la venda d’accessoris i equipament de moto. 

www.automotoracing.com

Descarregar arxiu
ERP G2Gest + G2TPV + G2eCommerce

G2Software implementa el ERP G2Gest + G2TPV + G2eCommerce

LeKsport disposa d´una selecció de les millors marques per running, trailrunning, padel, outdoor, sportwear i natació. 

Descarregar arxiu
ERP G2Gest + G2TPV

Recanvis Molina es una empresa de subministraments industrials.

Venda al detall i al major de recanvis pel automòbil

Descarregar arxiu
ERP G2Gest alimentació + G2Traçabilitat + mobilitat magatzem G2PDA + G2BI

Alimentació natural i biològica.

www.vegetalia.com
Descarregar arxiu
ERP G2Gest alimentació + G2Traçabilitat + G2TPV

Formatges artesans.

Dedicats a la fabricació i venda de formatge artesà. 

La Roda (Albacete)


www.quesoslatorre.es
ERP G2Gest alimentació + G2traçabilitat + Mobilitat G2Lekmo Prevenda iPAD

Des de 1920 a Castellterçol, Pastisseria Miró és un referent en tradició i innovació en el món de la pastisseria.

Amb esforç, constància i rigor, a Pastisseria Miró donem un toc personal i singular a pastissos, tortells, coques i bombons, i gràcies a la vostra confiança avui som presents a les vostres celebracions per fer-les més dolces i especials.

www.pastisseriamiro.com


Descarregar arxiu
ERP G2Gest alimentació + G2Traçabilitat

Empresa situada al bell mig de l’Urgellet, dedicada a la fabricació de formatges amb llet de vaca o ovella.

www.masderoles.com

 

Descarregar arxiu
ERP G2Gest alimentació + G2traçabilitat + G2eCommerce

Ca l´Arenys, fabricant y distribuïdora de cerveses Guineu, posa en marxa el mòdul G2eCommerce, per tal d´integrar el ERP G2Gest amb la seva botiga virtual.

www.guineubeer.com

www.calarenys.com 

 

Descarregar arxiu
ERP G2Gest alimentació + G2Traçabilitat

Centre d´activitats gastronòmiques

www.sandrodesii.com

 

Descarregar arxiu
Mobilitat G2Lekmo Prevenda iPAD - G2Mobilitat reposició

 

El Grup Idpa-Gamma alimentària, una de les principals distribuidores d´alimentació i begudes del Principat d´Andorra, implementa les solucions de mobilitat G2Prevenda per dispositius iPAD i G2Reposició per a dispositius industrials..

 
Descarregar arxiu
ERP G2Gest alimentació + G2traçabilitat

Importació i posterior distribució de productes d´alimentació i begudes dins del Principat d´Andorra.

www.idpa.ad
Descarregar arxiu
ERP G2Costos
Ubicada en Vigo(Pontevedra), Automatismos Teinco,SL és una empresa líder en esterilización Bajo nuestra marca Steribru, fabricamos y comercializamos autoclaves, equipos adaptados y personalizados para un mercado internacional, al que asesoramos desde el primer momento y damos soporte postventa.
www.teinco.es/es
ERP G2Costos

INAUTEC S.L., es una empresa fundada en el año 2004, tras años de experiencia en el sector de la automatización de maquinaría para la fabricación y manipulación de cartón ondulado, que centra sus esfuerzos en el desarrollo de sistemas para la optimización de la producción en línea.

Somos integradores de las más prestigiosas marcas en el campo de la automatización industrial como Siemens, Allen Bradley, Omron, Eurotherm, Control Techniques, etc… Lo que nos permite responder a las necesidades de nuestros clientes.

http://www.inautec.es
ERP G2Costos

ON-LASER és una start-up tecnològica centrada en oferir tecnologia làser i solucions innovadores pels sectors industrial i mèdic. Situada en la àrea de Barcelona, la empresa té un equip de enginyers amb més de 19 anys d´ experiència en la tecnologia làser, realitza investigació en la tecnologia, desenvolupa productes làser, i els comercialitza a tot el món.

www.on-laser.com

ERP G2Costos

FAMATEC Technology és una empresa dedicada al sector de sistemes d´ accés per a edificis a través de góndolas, amb més de 20 anys d´ experiència en aquesta activitat. Actualment la empresa realitza el servei de manteniment d´ un número considerable de góndolas amb professionals d´ alta qualificació i experiència en aquest sector.

www.famatectrd.com

ERP G2Costos
Qualitat i eficàcia  El nostre secret: professionals especialistes amb competències transversals i maquinària de primera gama. ​ Apostem pel màxim rendiment, sempre amb la major qualitat, cosa que es garanteix mitjançant un equip professional, un flota de maquinària propietat de l’empresa i el compromís de millorar constantment, a través de l’ús de les noves tecnologies i de l’actualització permanent de mètodes i equips de treball.
www.excavacionsduocastella.com
ERP G2Costos
Con más de 40 años de experiencia,Construcciones Tomás Gracia S.A. fue constituida con una clara vocación de servicio y una filosofía basada en la confianza, el compromiso, la eficacia y la calidad, valores que han dado lugar a un progreso continuo de la compañía, por los cuales se ha expansionado rápidamente ampliando sus servicios hasta ofrecer actualmente una gran variedad de soluciones integrales adaptadas para todos nuestros clientes. El radio de acción de la compañía es extenso y opera en toda España, ofreciendo una amplia flexibilidad de estructuras atentas siempre a cualquier tipo de intervención en cualquier lugar que nos soliciten nuestros clientes y organizando los medios necesarios para garantizar un alto estándar de calidad en el servicio. Una importante cartera de clientes renueva año tras año su confianza en nosotros, todos ellos de gran prestigio, que son un excelente aval a la hora de ofertar nuestros servicios y la mejor garantía de nuestra capacidad organizativa y profesionalidad. Nuestras líneas de negocio: CONSTRUCCION –EDIFICACION CONSTRUCCION HOTELERA REHABILITACION Y REFORMA MATENIMIENTO INDUSTRIAL
www.ctomasgracia.com/
ERP G2Costos

Som especialistes en moviments de terres, obra civil i edificacions. El nostre objectiu es oferir el millor servei amb la major brevetat possible i la màxima eficàcia, amb uns preus molt competitius dintre del mercat. Estem també molt compromesos amb el reciclatge actiu i la conservació del medi ambient. En l’actualitat prestem servei a importants empreses del sector i comptem amb una àmplia llista d’empreses com a clients, que avalen la nostra tasca diària.

www.excavacionspetit.com/
ERP G2Costos

Transportes Iranzo S.A., és una empresa de referència en la construcció i la gestió de qualsevol Obra i Infraestructura. Misió: consolidar la posició de referència en el sector del Transport y Moviment de terra en serveis relacionats.

www.iranzoexcavaciones.com

 

ERP G2Costos - G2Instal

Grup Soler és un grup d´empreses dedicades al sector de la construcció i de les instal·lacions per donar un servei integral en el seu àmbit d´actuació.

www.grupsoler.com
Descarregar arxiu
ERP G2Costos + G2TPV + mobilitat magatzem G2PDA + G2lekmo Prevenda iPAD + G2eCommerce + G2BI

Centre de jardineria

www.totnatura.ad

Descarregar arxiu
ERP G2Gest + G2fitxes tècniques + G2Traçabilitat + G2Lekmo Prevenda iPAD + mobilitat magatzem G2PDA + G2BI

F2Servid - Envasos i embalatges

Empresa amb 40 anys d´experiència en el sector del envasat i embalatge, és en aquest moment una referència dintre del món dels Big Bags.

www.f2servid.com

J2Servid - Protecció de mercaderíes

Especialistes en sistemes d´embalatge per la protecció de mercaderíes en tots els sistemes de transport.

www.j2servid.com

ERP G2Gest + G2Fulls de treball + G2Fitxes tècniques
AIRFLUID CENTER es va consolidar a l´any 1998 amb l´afany d´oferir tot tipus de solucions i claus en mà dins del món de la hidràulica i la pneumàtica. A poc a poc, AIRFLUID CENTER ha anat creixent i s´ha posicionat com unes de les empreses d´hidràulica i pneumàtica més solvents del centre de Catalunya.
http://www.airfluid.net//
ERP G2Instal
Fundada el 1965 per José Osuna, Osunaservei és una empresa instal·ladora-mantenidora d´instal·lacions elèctriques, aigua, gas, climatització i automatismes, situada a Barberà del Vallès. Actualment està considerada com una de les empreses amb més antiguitat i prestigi de la zona. La col·laboració amb altres industrials la converteix en un referent indispensable davant qualsevol demanda del mercat. Actualment la companyia familiar està dirigida per la segona generació d´Osuna.
www.osunaservei.com/
ERP G2Instal
Experiencia y soluciones en Sistemas de Traceado Eléctrico
www.proheat.es/
ERP G2Instal + G2Fitxes técniques
MÁS DE 40 AÑOS DE SERVCIO A NUESTROS CLIENTES AVALAN NUESTRA EXPERIENCIA.

Las raíces de nuestra empresa se remontan al año 1975. Entonces Vicente Gómez Villamón empezó a dar servicio a las industrias de la comarca del Vallés. Con el tiempo la empresa ha crecido y ha acompañado a crecer a muchos de nuestros clientes. El espíritu inicial de Vicente continua inspirando nuestra acción: vocación de servicio y pasión por la tecnología hacia una industria más segura y para el bienestar de las personas en un mundo sostenible.

www.fagom.net/
ERP G2Instal + G2Avisos SAT

Instal·lacions de lampisteria, climatització, electricitat, telecomunicacions, gas i venda d’electrodomèstics. Servei tècnic (SAT)

www.instalvilana.cat
Descarregar arxiu
Mobilitat magatzem G2PDA

Instal·lacions de lampisteria, climatització, electricitat, telecomunicacions, gas i venda d’electrodomèstics.

www.instalvilana.cat
Descarregar arxiu
ERP G2Instal
Suplà,SL. és una empresa que té el seu origen al 1984 i està dedicada al sector de les instal·lacions elèctriques, d’aigua i calefacció. Posteriorment ens vàrem introduir en el món de l’aspiració centralitzada i, com a distribuïdors d’una important marca del sector, hem estat desenvolupant projectes de l’àmbit domèstic i també de l’industrial. Des de l’any 2004 estem col·laborant amb la companyia elèctrica Estabanell desenvolupant diferents treballs de manteniment, noves instal·lacions i connexió a xarxa d’equips de mesura de baixa tensió.
www.supla.cat
ERP G2Instal + G2TPV

Electra Fité: Venda al detall de productes de ferreteria i material elèctric.

Instal·lacions electriques, climatització i energies renovables

Descarregar arxiu
ERP G2Instal

Serveis a la indústria de desenvolupament de projectes d’automatització de processos industrials.

Programem + instal.lem

www.autisel.com
Descarregar arxiu
ERP G2Tmec

Stock Extreme Moto: taller de reparació i venda de motos.

 https://ca-es.facebook.com/StockExtreme/

 

 

ERP G2Tmec

Vehicles industrials.

www.garatgenogreda.ad
Descarregar arxiu
ERP G2Tmec

Maquinaria agrícola.

www.grupegido.com
Descarregar arxiu
Mapa web Avís Legal Disseny web
Hermes
A3 Software
Logo Microsoft